Skip to main content

Ryanair: Ποιες πτήσεις ακυρώνονται μέχρι τις 28 Οκτωβρίου

«Τα κάναμε θάλασσα», παραδέχτηκε από την Ryanair ο Michael O’Leary ζητώντας συγγνώμη από τους επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις.

Στη δημοσιοποίηση της λίστας των πτήσεων που θα ακυρωθούν μεταξύ 21 Σεπτεμβρίου και 31 Οκτωβρίου προχώρησε σήμερα η Ryanair. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ακυρώσεις αφορούν σε μεγάλα αεροδρόμια και δρομολόγια με μεγάλη ημερήσια συχνότητα, έτσι ώστε η Ryanair να προσφέρει τον μεγαλύτερο βαθμό από εναλλακτικές πτήσεις.

«Τα κάναμε θάλασσα», παραδέχτηκε από την Ryanair ο Michael O’Leary ζητώντας συγγνώμη από τους επιβάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις και οι οποίοι είναι περίπου το 2% των συνολικών επιβατών της εταιρείας. Οι επιβάτες θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις επιλογές τους σχετικά με εναλλακτικές πτήσεις την ίδια ή την επόμενη ημέρα όπως και για επιστροφή του συνολικού ποσού του εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι πτήσεις και τα αεροδρόμια που θα επηρεαστούν

Barcelona

1 από τις 12 πτήσεις

Brussels Charl

1 από τις 13 πτήσεις

Dublin

1 από τις 23 πτήσεις

Lisbon

1 από τις 4 πτήσεις

London Stan

2 από τις 41 πτήσεις

Madrid

1 από τις 13 πτήσεις

Milan Bergamo

1 από τις 14 πτήσεις

Porto

1 από τις 8 πτήσεις

Rome Fiumi

1 από τις 3 πτήσεις



Όπως είπε ο κ.O’Leary οι ακυρώσεις των πτήσεων δεν οφείλονται σε ελλείψεις σε πιλότους αλλά σε μπέρδεμα με τις ετήσεις άδειες των πιλότων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Το πρόβλημα δεν θα παρουσιαστεί ξανά το 2018 καθώς η Ryanair επιστρέφει σε 12μηνη περίοδο για τις άδειες από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2018.