Skip to main content

Γιατί «φύτρωσαν» σακούλες με νερό σε δένδρα της Νέας Παραλίας (φωτο)

Πλαστικές σακούλες γεμάτες νερό κρέμονται από κλαδιά δέντρων στην Νέα παραλία, κάνοντας τους περαστικούς να αναρωτιούνται σε τι εξυπηρετούν.

Καθώς η Θεσσαλονίκη διέρχεται κύμα καύσωνα και ο υδράργυρος πλησιάζει τους 40 βαθμούς Κελσίου, όλοι αναζητούν τρόπους να δροσιστούν. Οι κάτοικοι της πόλης που έχουν κατοικίδια, αναζητούν τρόπους για να τους δίνουν νερό, ενώ τα βγάζουν βόλτα, χωρίς να χρειάζεται να το μεταφέρουν από το σπίτι τους ή να το αγοράζουν εμφιαλωμένο.

Έτσι, κάποιοι ιδιοκτήτες κατοικιδίων αποφάσισαν να αποθηκεύσουν νερό στη σκιά των δέντρων, μέσα σε πλαστικές σακούλες, για να μπορούν να δροσιστούν τα σκυλάκια τους, όταν θα βγουν βόλτα.

«Υπάρχουν κάποιοι ψύκτες στην Νέα Παραλία, αλλά τα σκυλιά δεν μπορούν να πιουν από εκεί που πίνουν οι άνθρωποι», λέει στη Voria.gr η ιδιοκτήτρια του σκύλου που φαίνεται στη φωτογραφία. Η ίδια φέρνει το... μικρό (!) σκυλάκι της καθημερινά στον Κήπο του Νερού στη Νέα Παραλία και, όπως λέει, το να αφήνει σακούλες με νερό κρεμασμένες στα δέντρα, βολεύει για να μπορεί να του δώσει να πιει όταν θα διψάσει.