Skip to main content

Σαμαράς: Οι κουκουλοφόροι σπάνε τα Πανεπιστήμια με κυβερνητικές πλάτες

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τα επεισόδια που στιγμάτισαν σήμερα τις φοιτητικές εκλογές στο ΑΠΘ, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τα επεισόδια που στιγμάτισαν σήμερα τις φοιτητικές εκλογές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

«Την ώρα που η κυβέρνηση επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας, οι κουκουλοφόροι, με τις πλάτες της πλέον, μπαίνουν και τα σπάνε στα πανεπιστήμια», τονίζει ο κ. Σαμαράς και προσθέτει:

«Βία και αίμα εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ασφάλεια για φοιτητές και καθηγητές. Και βέβαια τους ενοχλεί ότι η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ επί 29 χρόνια παραμένει η πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας πως «οι ορδές κουκουλοφόρων και η βία που εξαπολύουν στα παιδιά του ελληνικού λαού, δείχνουν πώς καταλαβαίνει η κυβέρνηση τη δημοκρατία».

Σημείωσε, δε, ότι η Πολιτεία υποχρεούται να προστατεύει τη ζωή και να εγγυάται την ασφάλεια των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. «Και αν δεν το κάνει η Ελληνική Αστυνομία, ποιος άλλος νομίζει ο κ. Πανούσης ότι θα μπορούσε να το κάνει;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς.