Skip to main content

Σαββίδης: Θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Πώς σχολίασε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» - «Όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα», είπε

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σχολιάζοντας την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε για τον Δικέφαλο.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα pontos-news.gr, στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ίδιος στη Μόσχα με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο κ. Σαββίδης έκανε λόγο για διαιτητικές παλινωδίες και για «παιδικό σταθμό».

«Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτό που συνέβη στον αγώνα. Τι ήταν αυτό; Εγώ αν φοβάμαι κάτι είναι μόνον ο Χριστός και ο εαυτός μου. Ενώ αυτοί προκαλούν. Όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα», είπε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα. Και 90 χρόνια από τώρα, όσα τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παιδεύτηκε και βασανίστηκε μέχρι σήμερα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».

«Έντεκα λεπτά παράταση-κοροϊδία. Πρώτα πλησιάζει ο διαιτητής και λέει "φύγετε" και μετά λέει, "όχι, επιστρέψτε"!», σημείωσε, ακόμη, αναφορικά με τις συνεχείς διακοπές στο παιγνίδι, λόγω των καπνογόνων που άναψαν.