Skip to main content

SAZ: Ένα νέο fashion hotel στο κέντρο των Ιωαννίνων από τον Λ. Μόσιαλο

Στο κέντρο των Ιωαννίνων ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μόσιαλος, με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας, δημιούργησε ένα fashion hotel.

Την μόδα από τον τουρισμό την χωρίζει μόλις μία απόφαση …δρόμος και αυτή την απόσταση αποφάσισε να διανύσει ο κ. Λεωνίδας Μόσιαλος, επενδύοντας στο SAZ City Life Hotel και αποτυπώνοντας στο νέο πολυτελές ξενοδοχείο των Ιωαννίνων την άποψή του για το life style, με απαράμιλλη αισθητική.

Στην καρδιά της ηπειρώτικης πρωτεύουσας, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, η Gruppo Mossialos δημιούργησε το SAZ, ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο που προσθέτει μία άλλη, ιδιαίτερη, υπερσύγχρονη νότα, στην αξιόλογη ξενοδοχειακή υποδομή που διαθέτουν τα Γιάννενα, τα οποία πλέον εξελίσσονται σε τουριστικό προορισμό για Έλληνες αλλά και ξένους.  

Στους λίγους μήνες που λειτουργεί το SAZ, κατόρθωσε να κάνει την διαφορά, αποσπώντας μάλιστα σημαντική διάκριση σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς κέρδισε το silver award στην κατηγορία «Best Greek Lifestyle City Hotel» των Greek Hospitality Awards 2017.

Τα Ιωάννινα και όλη η Ήπειρος, αρχικά με την Εγνατία Οδό και τώρα με την Ιόνια και σταδιακά, με την κατασκευή του Ε65, βγαίνει από την γεωγραφική απομόνωση και αποκτά νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες στον τουρισμό, με το πολύ σημαντικό και πλούσιο δυναμικό που διαθέτει.

Σε αυτό λοιπόν το κομβικό, χρονικά, για την Ήπειρο σημείο, ο κ. Λεωνίδας Μόσιαλος που δραστηριοποιείται από το 1978 στον κλάδο της μόδας, της επώνυμης και ποιοτικής ένδυσης και των αξεσουάρ, διαθέτοντας σήμερα συνολικά έξι καταστήματα, έκανε το άνοιγμα και στον κλάδο του τουρισμού με το SAZ.

Το SAZ, θέλει να ξεχωρίζει για την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών φιλοξενίας σε ένα πολύ ποιοτικό, πολύ προσεγμένο περιβάλλον, τόνισε στη Voria.gr ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ευθύμιος Κατσένιος.

Το ξενοδοχείο, είναι και θέλει να είναι exclusive και fashion hotel, όπως άλλωστε φαίνεται και από τα πρωτότυπα σκίτσα των μεγαλύτερων δημιουργών μόδας του κόσμου που ντύνουν το καφέ – εστιατόριο ZAMOS café- bar- resto, αλλά και την ξεχωριστή διακόσμηση με σχέδια και αντικείμενα μόδας στα δωμάτια.

Οι επισκέπτες του SAZ, από το τέλος Ιουνίου και μετά θα μπορούν να απολαμβάνουν το roof garden που δημιουργείται στον 6ο όροφο ενώ μέχρι τέλος της χρονιάς αναμένεται να λειτουργήσει η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα που θα είναι η αρχή ενός υπερσύγχρονου κέντρου ευεξίας.

Σημειώνεται ότι το SAZ, στις 3.000 τ.μ. που καλύπτει, διαθέτει 22 δωμάτια και μία σουΐτα, πλήρως εξοπλισμένο conference room ενώ πολύ δυνατό σημείο είναι το ZAMOS café – bar- resto, με γαστρονομικές προτάσεις που φέρνουν την υπογραφή του chef Γιάννη Στανίτσα και cocktails εμπνευσμένα από τον βραβευμένο Έλληνα bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.

«Τα Ιωάννινα, με τις νέες μεγάλες οδικές συνδέσεις προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών τόσο από την Θεσσαλονίκη, όσο πλέον και από την Αθήνα. Η πόλη και η ευρύτερη περιοχή συνδυάζουν μοναδικά φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα. Έτσι, τα Ιωάννινα, με τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, την όμορφη αγορά και την φιλόξενη ατμόσφαιρα, ήδη αρχίζουν και προσελκύουν ξένους τουρίστες, από τις γειτονικές χώρες, το Ισραήλ, ενώ πολλά υποσχόμενη είναι και η τουρκική αγορά», κατέληξε ο κ. Κατσένιος.