Skip to main content

Σχεδόν ολοσχερώς κάηκε διαμέρισμα στην περιοχή της Μαρτίου

Σύμφωνα με την πυροσβεστική μόνο ένα δωμάτιο από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου δεν καταστράφηκε, από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα.

Σχεδόν ολοσχερώς κάηκε διαμέρισμα στην οδό Κίμωνος Βόγα στην περιοχή της Μαρτίου, στο οποίο ξέσπασε φωτιά περίπου 15 λεπτά μετά τη 1.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική μόνο ένα δωμάτιο από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου δεν καταστράφηκε.  

Η φωτιά ήταν μεγάλη καθώς βγήκε και έξω από το διαμέρισμα, ωστόσο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να τη σβήσουν γρήγορα.

Στην περιοχή, δίνοντας μάχη με τις φλόγες, έσπευσαν τέσσερα οχήματα και δέκα πυροσβέστες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε από τα ξημερώματα η Voria.gr.

Από την πυρκαγιά ευτυχώς δεν προκλήθηκαν ζημιές σε γύρω διαμερίσματα. Το Προανακριτική τμήμα της Πυροσβεστικής θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν κινδύνεψε και δεν υπήρξε τραυματισμός είτε ενοίκου του διαμερίσματος είτε από των υπολοίπων καθώς είχαν προλάβει να απομακρυνθούν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε ένας άντρας 31 ετών, με συμπώματα δύσπνοιας στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.