Skip to main content

Πάνω από 4.700 λαθραία πακέτα τσιγάρα σε Ξηροκρήνη και Εύοσμο

Αστυνομικοί συνέλαβαν σε Ξηροκρήνη και Εύοσμο πέντε άτομα που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα. Κατασχέθηκαν πάνω από 4.700 πακέτα.

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες πέντε άτομα, έπειτα από τον εντοπισμό χιλιάδων λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στην περιοχή της Ξηροκρήνης, τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι διαπιστώθηκε να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες 2.473 πακέτα τσιγάρα και 115 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν στην περιοχή του Ευόσμου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, δύο ημεδαποί, καθώς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκαν 2.239 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Επιπλέον, στην κατοχή του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μικροδέμα κάνναβης, ένα μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 1.085 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.