Skip to main content

Σε ιδρύματα και φορείς προσφέρει τον εξοπλισμό του το Μακεδονία Παλλάς

Με ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς ολοκληρώνει το εμβληματικό ξενοδοχείο τη λειτουργία του, ενόψει της δεύτερης φάσης της ριζικής ανακαίνισής του.

Με ένα πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς ολοκληρώνει τη λειτουργία του, ενόψει της έναρξης της δεύτερης φάσης του προγράμματος ριζικής ανακαίνισής του, το MAKEDONIA PALACE.

To ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με το πρόγραμμα REUSE, προσφέρει σε 17 οργανισμούς, φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς της Θεσσαλονίκης καθώς και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, το σύνολο του εξοπλισμού των δωματίων καθώς και το μεγαλύτερο τμήμα των αντικειμένων των κοινόχρηστων χώρων. Ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση των σημερινών υποδομών των ιδρυμάτων και την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών παραμονής των διαμενόντων σε αυτά.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν για τη συγκεκριμένη δράση και ταυτόχρονα να  ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για την αξία της κοινωνικής προσφοράς, αξιοποίησαν στο έπακρο τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, στην επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook, ένα φωτιστικό, που απαριθμεί αρκετά χρόνια ζωής στο δωμάτιο 508 του MAKEDONIA PALACE, φωτογραφίζεται σε χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

«Τα έπιπλα και ο εξοπλισμός του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, που παρέμειναν τόσα χρόνια «πιστά» στην εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών του, βγαίνουν, τώρα, στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι έτοιμα να γίνουν «ένα» με τους πολίτες της, προσπαθώντας να διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ξενοδοχείο.

Με το πρόγραμμα REUSE, το MAKEDONIA PALACE «αποδεικνύει για άλλη μία φορά τον ισχυρό κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης όλα τα χρόνια της λειτουργίας του και, παράλληλα, δίνει ένα στίγμα για τον τρόπο που θα συνεχίσει να λειτουργεί, με την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακαίνισής του REMAKE την άνοιξη του 2017» καταλήγει το κείμενο.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο έκλεισε χθες, 3 Ιανουαρίου, τις πόρτες του για το κοινό για να επιστρέψει πλήρως ανακαινισμένο τον Απρίλιο του 2017.