Skip to main content

Σε κρίσιμη κατάσταση δύο από τους τραυματίες από το σεισμό

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου τα τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν από τον σεισμό στην Κω

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται τα τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν από τον σεισμό των 6,6 βαθμών ρίχτερ στην Κω και μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος C130 στο νησί.

Ο 21χρονος από τη Σουηδία υποβλήθηκε σε ορθοπεδικό χειρουργείο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σε καταστολή, διασωληνωμένος, με πολλαπλά κατάγματα και υπαραχνοειδή αιμορραγία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι σταθερός αιμοδυναμικά και η κατάσταση του με τα ως τώρα δεδομένα κρίνεται κρίσιμη.

Ο 23χρονος από τη Νορβηγία μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται, σε καταστολή, διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και έχει άμφω ακρωτηριασμένα τα δύο κάτω άκρα (κνημιαίος και άκρας ποδός). Και για τον 23χρονο παραμένει σταθερά κρίσιμη η κατάστασή του.

Ο 37χρονος Έλληνας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, υποβλήθηκε χθες αργά το απόγευμα σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική.

Η γυναίκα 28 ετών με κάταγμα στο δεξί πόδι στο ύψος της κνήμης και κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική.