Skip to main content

Το Σάββατο ανοίγει τις πύλες της η Ονειρούπολη στη Δράμα

Οι πόρτες από τα σπιτάκια θα ανοίξουν για τις δεκάδες δωρεάν δράσεις και τα ξωτικά θα βάλουν στις πρίζες τα χιλιάδες λαμπιόνια

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από την έναρξη της Ονειρούπολης, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας, που βρίσκεται στη Δράμα.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, η Ονειρούπολη ξεκινά για να ζωντανέψει το Χριστουγεννιάτικο όνειρο μικρών και μεγάλων.

Ο Αη Βασίλης έκανε τις τελικές επιλογές του.  Έχει αποφασίσει με την καρδιά του και έχει υπογράψει με το δυνατό του γέλιο. Όλα τα σπιτάκια είναι πανέτοιμα για να υποδεχθούν τους μικρούς τους φίλους. Όλα τα παιχνίδια είναι στη θέση τους και φυσικά, όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες έχουν απαντήσει θετικά και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Δράμα για να προσφέρουν κέφι και διασκέδαση.

Ο Χρήστος Φερεντίνος θα δώσει το σύνθημα για να ανοίξουν οι πύλες της Ονειρούπολης, να ξεκλειδωθούν οι πόρτες από τα ξύλινα σπιτάκια για τις δεκάδες δωρεάν δράσεις και τα ξωτικά να βάλουν στις πρίζες τα χιλιάδες λαμπιόνια ώστε να φωτιστεί όλη η Ονειρούπολη.  

«Πληροφορίες, θέλουν τον Χρήστο σε μυστικές συσκέψεις με τα ξωτικά, προκειμένου να κάνουν ανεπανάληπτες εκπλήξεις στον Αη Βασίλη αλλά και στους επισκέπτες της…. Τα ξωτικά προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν τη διάθεση του για φάρσες και παιχνίδια κι εκείνος αντιστέκεται σθεναρά. Επίσης, έγκυρες πηγές μαρτυρούν ότι η Κατερίνα Στικούδη, θα εμφανιστεί το ίδιο βράδυ με απογειωμένη διάθεση για τραγούδι, χορό και κέφι, έτοιμη να ξεσηκώσει τους θεατές».