Skip to main content

Σε μια εντυπωσιακή τελετή η παράδοση του Κέντρου «Νιάρχος» στο δημόσιο

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της ΝΔ καθώς και πρώην πρωθυπουργοί.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και της πολιτικής ηγεσίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα η τελετή που σηματοδοτεί την παράσοση του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο δημόσιο.

Η τελετή θα γίνει στην κεντρική αίθουσα στο κτήριο της Λυρικής Σκηνής, η οποία αναμένεται να είναι κατάμεστη από κόσμο καθώς έχουν ήδη διατεθεί δωρεάν στο κοινό 1.200 θέσεις.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, πέρα από τον ΠτΔ, θα είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα ξεκινήσει ένας διάλογος μεταξύ των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με χορό, μουσική, τραγούδι, αφηγήσεις, δείγματα αστικής κουλτούρας και άλλα events που θα αντανακλούν τις απεριόριστες δυνατότητες έκφρασης και τεχνικών υποδομών που διαθέτει το ΚΠΙΣΝ.

Αποσπάσματα του προγράμματος -τη σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος - θα αποκαλυφθούν σε διαφορετικά σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν κοινωνοί της γιορτής αυτής.