Skip to main content

Σε έκπτωση 12% στα επαγγελματικά τιμολόγια προχωρά η ΕΥΑΘ

Η ελάφρυνση στους λογαριασμούς αφορά σε 2.700 επαγγελματικά τιμολόγια περίπου και θα ισχύσει για το δεύτερο τετράμηνο του 2018.

Σε μείωση της τάξεως του 12% στα επαγγελματικά τιμολόγια για το δεύτερο τετράμηνο του 2018 προχωρά η ΕΥΑΘ, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ως «ελάχιστη ανταπόδοση στους επαγγελματίες που ταλαιπωρήθηκαν από τις πολύωρες διακοπές κατά τη μεγάλη βλάβη στην Αραβησσό λίγο πριν από το Πάσχα».

Όπως αναφέρει, η εταιρεία, «η ελάφρυνση στους λογαριασμούς αφορά σε 2.700 επαγγελματικά τιμολόγια περίπου και θα ισχύσει για το δεύτερο τετράμηνο του 2018».

Η ΕΥΑΘ, υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για όλα τα θέματα ευθύνης της εταιρείας που αφορούν στην καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Υπενθυμίζεται πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΑΘ, μετά την πολυήμερη ταλαιπωρία, είχε αποφασίσει την απαλλαγή παγίου στα κοινωνικά και ειδικά οικιακά τιμολόγια.

Τα τιμολόγια ειδικών (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι κ.ά.) και ευπαθών ομάδων, που θα πάρουν απαλλαγή παγίου στον επόμενο λογαριασμό, αφορούν σε 23.000 περίπου υδρόμετρα.