Skip to main content

Σε στάση αναμονής οι αγρότες στα μπλόκα της Θεσσαλονίκης

Οι αγρότες από το μπλόκο των Μαλγάρων θα αναχωρήσουν στις 6 αύριο το πρωί από τα Μάλγαρα με λεωφορεία, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα

Στάση αναμονής τηρούν οι αγρότες στα μπλόκα της Θεσσαλονίκης, με τα βλέμματα στραμμένα στην Αθήνα, όπου την Τετάρτη στις 15:00 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση εκπροσώπων των αγροτών με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι αγρότες από το μπλόκο των Μαλγάρων δηλώνουν έτοιμοι για την αυριανή κάθοδο προς την Αθήνα και σκοπεύουν να αναχωρήσουν στις 6 το πρωί από τα Μάλγαρα με λεωφορεία, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Οι αγρότες από το μπλόκο των Πράσινων Φαναριών δεν έχουν κάποια προγραμματισμένη κινητοποίηση για σήμερα και, όπως λένε, δεν σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο αυριανό αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στην πλατεία Βάθης, στην Αθήνα. Ωστόσο, παραμένουν στις θέσεις τους με τα τρακτέρ παρατεταγμένα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, πριν τον κόμβο του αεροδρομίου κρατώντας το δρόμο κλειστό, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς. 

Τέλος, από το μπλόκο του Δερβενίου οι αγρότες επίσης δεν έχουν κάποια κινητοποίηση προγραμματισμένη για σήμερα, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα.