Skip to main content

Σε τουριστική έκθεση στην Αγία Πετρούπολη ο Γιάννης Μπουτάρης

Το συνέδριο περιλαμβάνει παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ενώ θα δώσει τη δυνατότητα και σε άλλους κλάδους της οικονομίας της πόλης να εκθέσουν τα προϊόντα

Την Ρωσία και την Αγία Πετρούπολη θα επισκεφθεί από τις 7 έως 10 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης προκειμένου να συμμετάσχει σε συνέδριο και διμερείς συναντήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού INWETEX- CIS Travel Market Saint Petersburg.

Το συνέδριο περιλαμβάνει παρουσίαση της Θεσσαλονίκης από τον κ. Μπουτάρη, ενώ θα δώσει τη δυνατότητα και σε άλλους κλάδους της οικονομίας της πόλης να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο κοινό, καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη πόλο προσέλκυσης φοιτητών, συνεδρίων, εκθέσεων, εμπορίου, αλλά και γαστρονομικών εκδηλώσεων.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Αγίας Πετρούπολης, INWETEX- CIS Travel Market, είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση των ταξιδιωτικών υπηρεσιών στη βορειοδυτική Ρωσία και τον περασμένο χρόνο συγκέντρωσε 397 εκθέτες από 32 χώρες του κόσμου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον κ. Μπουτάρη θα συνοδεύουν οι αντιδήμαρχοι Ανάπτυξης Πέτρος Λεκάκης και Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, καθώς επίσης εκπρόσωποι του τουριστικού και επιχειρηματικού τομέα της πόλης.

Μετά την Αγία Πετρούπολη, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού θα μεταβεί στο Μιλάνο της Ιταλίας, προκειμένου να παραστεί το διάστημα από 14 έως 17 Οκτωβρίου ως εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Σύνοδο Αστικής Πολιτικής για τα Τρόφιμα, καθώς και την τελετή υπογραφής του Συμφώνου Αστικής Πολιτικής για τα Τρόφιμα, στο πλαίσιο της Έκθεσης 2015 για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.