Skip to main content

Σε ύφεση η κατάσταση στον ΄Εβρο

Αργά αλλά σταθερά, υποχωρούν τα νερά από τις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, ενώ σημαντική είναι και η πτώση της στάθμης των ποταμών Έβρου, Άρδα και Ερυθροποτάμου.
Αργά αλλά σταθερά υποχωρούν τα νερά από τις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, ενώ σημαντική είναι και η πτώση της στάθμης των ποταμών Έβρου, Άρδα και Ερυθροποτάμου.

Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιούν σήμερα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας και η βουλευτής Λάρισας του κόμματος, Ηρώ Διώτη, οι οποίοι θα επισκεφθούν τις πλημμυρόπληκτες περιοχές.

Εν τω μεταξύ, στον Έβρο μεταβαίνει τη Δευτέρα κυβερνητικό κλιμάκιο, που θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές και θα συμμετέχει σε σύσκεψη του διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Ορεστιάδα.

Στο Κυβερνητικό Κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας, οι Υφυπουργοί Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ Ιωάννης Μαγκριώτης, Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιος Ντόλιος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σταύρος Αρναουτάκης.