Skip to main content

ΣΕΔΘ: Άμεση κατάργηση του ΚΕΠ στον Σταθμό - Συχνές οι επιθέσεις

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκου Φωτίου.

Την άμεση κατάργηση του ΚΕΠ εντός του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης θα ζητήσουν οι εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνάντηση που θα πραγματοποιήσουν σήμερα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκου Φωτίου.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε η καταγγελία εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης για βίαιη επίθεση σε εργαζόμενη του ΚΕΠ του Σταθμού από πολίτη (δείτε εδώ).

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΔΘ στον ΣΚΑΪ, θα ζητήσουν να «διασκορπιστούν» οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου ΚΕΠ σε άλλα καταστήματα στην πόλη μέχρι να ολοκληρωθεί η οριστική μετεγκατάστασή τους.

Στο αίτημα των εργαζομένων για αστυνόμευση ο Δήμος απάντησε ότι θα υπάρξει συνεργασία με εταιρεία security.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο περιστατικό που, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, η Υπηρεσία του ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού παραμένει κλειστή «μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της μετεγκατάστασης της συγκεκριμένης Υπηρεσίας των Κ.Ε.Π.».