Skip to main content

Σελίδα στο Facebook στηρίζει τον Μουζάλα για το «Μακεδονία»

Σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook εκφράζει τη στήριξή της στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για το χθεσινό ατόπημά του.

Την ώρα που η αναφορά του Γιάννη Μουζάλα στα Σκόπια ως «Μακεδονία» έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητικό σεισμό και σωρεία αντιδράσεων, υπάρχουν πολίτεες που τάσσονται στο πλευρό του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook που ονομάζεται «Στηρίζουμε Γιάννη Μουζάλα» και ήδη απαρριθμεί περισσότερα από 1.900 likes.

Οι διαχειριστές της σελίδας, σε ανάρτησή τους, εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τάσσονται υπέρ του Γιάννη Μουζάλα.

«Δηλώνουμε την στήριξή μας στον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που θέλουν να τον παραιτήσουν επειδή υπέπεσε σε ένα λεκτικό ατόπημα! Ο Γιάννης Μουζάλας είναι ιατρός και ένα από τα ιδρυτικά μέλη των γιατρών του κόσμου με πάνω από 25 αποστολές σε Ασία και Αφρική στο ενεργητικό του. Πιστεύουμε ότι είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους για να διαχειριστούν την ανθρωπιστική κρίση που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα λόγω της εμπειρίας και του ήθους του. Σίγουρα με την παραίτηση Μουζάλα δεν θα λυθεί ούτε το προσφυγικό αλλά ούτε και το σκοπιανό», αναφέρουν.