Skip to main content

Σεμινάρια φωτογραφίας αρχαρίων ξεκινά η ομάδα Photoartthessaloniki

Τα μαθήματα της φωτογραφικής ομάδας Θεσσαλονίκης θα αρχίσουν στις 15 Οκτωβρίου ενώ τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί 10:00- 13:00.

Τη δράση της ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, η φωτογραφική και κινηματογραφική ομάδα με την ονομασία «Photoartthessaloniki Amature Photography Club» με την έδρα αυτής να βρίσκεται στην Οδό Φλέμινγκ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, διοργανωτής είναι ο σύλλογος εικαστικών τεχνών Θεσσαλονίκης (ΣΚΕΤΒΕ) και η φωτογραφική ομάδα Photoartthessaloniki.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας:

«Τα μαθήματα της φωτογραφικής ομάδας Θεσσαλονίκης θα αρχίσουν στις 15 Οκτωβρίου 2016 ενώ τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί 10:00- 13:00.

Τα μαθήματα έχουν διάρκεια 3 μήνες και θα γίνονται μα φορά την εβδομάδα κάθε Σάββατο πρωί, η σε περίπτωση ζήτησης  και κάθε Σάββατο απόγευμα, για όσους δεν βολεύονται ανάλογα με το ωράριο.

Δεν απαιτείται να έχει κανείς φωτογραφική μηχανή καθώς θα έχουμε εμείς αλλά αν πάλι έχετε, φέρνετε αυτήν που υπάρχει.

Εκεί θα μάθουμε όλα τα απαραίτητα για την χρήση κάθε τύπου φωτογραφικής μηχανής φακών, εξοπλισμού, φωτισμού και μια σειρά άλλων τεχνικών που αφορούν την φωτογραφική τέχνη και την φωτογραφική τεχνική.

Το κόστος των σεμιναρίων είναι 120 ευρώ.

Το πρώτο επίπεδο, αρχαρίων απευθύνεται σε νέους που δεν έχουν καμιά γνώση και θέλουν να μάθουν τις βασικές αρχές ώστε να μπορέσουν να μπουν στον κόσμο τις φωτογραφίας.

Οι ίδιες αρχές ισχύουν και για όλα τα άλλα τμήματα που έχουμε δρομολογήσει φέτος, που είναι , κινηματογράφο, βίντεο, ιστορία τέχνης, σκοτεινού θαλάμου, Photoshop (επεξεργασία εικόνας). Σε όλα τα τμήματα ισχύει το ίδιο κόστος εκτός του σκοτεινού θαλάμου.

Θα χαρούμενα έχουμε νέα σας, και για κάθε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 6980366010.

Οι έγραφες γίνονται τηλεφωνικά στον παραπάνω αριθμό όπου δηλώνετε όνομα και τηλέφωνο».