Skip to main content

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ για το «Μanagement Reporting»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Μanagement Reporting - Σύστημα αξιολόγησης και ελέγχου της επιχείρησης».
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Μanagement Reporting - Σύστημα αξιολόγησης και ελέγχου της επιχείρησης» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 8 ωρών.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι: Οι διοικούντες κάθε επιχείρησης θέλουν να γνωρίζουν πώς εξελίσσονται τα οικονομικά και τα λειτουργικά της μεγέθη, να έχουν ολοκληρωμένη και σωστή πληροφόρηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η οποία θα τους βοηθήσει στο να παίρνουν τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις και να έχουν τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης.

Το σεμινάριο αυτό παρουσιάζει τον τρόπο οργάνωσης μίας σύγχρονης επιχείρησης. Ξεκινώντας από τον προϋπολογισμό (BUDGET), ακολουθεί η παρουσίαση της κατάρτισης του συστήματος MANAGEMENT REPORTING, παρουσιάζοντας και αναλύοντας μαζί με τους συμμετέχοντες μία προς μία όλες τις σχετικές οικονομικές αναφορές. Το σεμινάριο αυτό είναι ιδιαίτερα επίκαιρο στην παρούσα οικονομική συγκυρία, όπου είναι εμφανής η ανάγκη για μια πιο ολοκληρωμένη και σε βάθος ανάλυση, αξιολόγηση και έλεγχο των οικονομικών μεγεθών της κάθε επιχείρησης.

Σε ποιους απευθύνεται: σε Επιχειρηματίες, Διευθύνοντες Συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές, Ανώτερα Στελέχη Επιχειρήσεων, Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθυντές, Προϊσταμένους και Στελέχη Λογιστηρίων, Υπεύθυνους Λογιστικών Γραφείων, οι οποίοι θέλουν να μάθουν πώς οργανώνεται μία επιχείρηση,  ξεκινώντας από τον προϋπολογισμό (BUDGET), μέχρι τη βήμα προς βήμα οργάνωση του συστήματος MANAGEMENT REPORTING.

Εισηγητής του προγράμματος: κ. Ορθόδοξος Νεοφύτου ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής Ομίλου Εταιρειών, καθώς επίσης και ως εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων Οικονομικής κατεύθυνσης. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα Χρηματοοικονομικά Θέματα, τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ), τις Ενοποιήσεις Ισολογισμών, την Αναδιοργάνωση Επιχειρήσεων, το Budgeting και το Management Reporting.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/11/2009  και ώρες 9:00-16:00. Τόπος διεξαγωγής: Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, 1ος όροφος

Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου, κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,45% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ και την αρμόδια κα Τζένη Γιβροπούλου μέχρι και την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009, τηλ. 2410-555507.