Skip to main content

Σέρρες: Χειροπέδες σε 41χρονο διακινητή παράτυπων μεταναστών

Μετέφερε 6 αλλοδαπούς που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα με όχημα που εγκατέλειψε αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

Συνελήφθη χθες στις Σέρρες ένας 41χρονος υπήκοος Αρμενίας, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στις 20 Νοεμβρίου το πρωί σε περιοχή των Σερρών, εντοπίσθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Όπως διαπιστώθηκε, εντός του αυτοκινήτου μετέφερε 6 υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα στις 18 Νοεμβρίου μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου και παρελήφθησαν από τον 41χρονο, με σκοπό την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 41χρονου, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών και παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σερρών,  για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και απείθεια.  

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.