Τρίτη 14 Αυγούστου 2018
x

ΣΕΡΡΕΣ: ΕΠ'ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ-ΛΕΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.000 ΕΥΡΩ

Οι δράστες χρησιμοποιώντας δύο κλεμμένα οχήματα, διέπρατταν κλοπές σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Στην επ'αυτοφώρω σύλληψη δύο ανδρών που διέπρατταν κλοπές σε καταστήματα και επιχειρήσεις το τελευταίο τετράμηνο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Σερρών.

Ειδικότερα, η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη 2 ανδρών ηλικίας 32 και 24 ετών, οι οποίοι το τελευταίο 4μηνο διέπρατταν κλοπές στις Σέρρες.

Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 24χρονος συνεργός τους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών οι προαναφερόμενοι από τον περασμένο Ιανουάριο, ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας 2 κλεμμένα οχήματα, διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Όπως διαπιστώθηκε ενέχονται σε 17 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, καπνικά είδη και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν τα 2 παραπάνω κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ