Skip to main content

Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από διαμερίσματα

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια και 2 βιβλία με υπολείμματα ηρωίνης.

Την εξιχνίαση συνολικά 23 περιπτώσεων διαρρήξεων - κλοπών από διαμερίσματα στην πόλη των Σερρών είχε ως αποτέλεσμα η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 40χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στις 24 Μαΐουτο βράδυ στις Σέρρες, ο προαναφερόμενος,  διέρρηξε διαμέρισμα και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 800 ευρώ.

Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι στις Σέρρες από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψή του, απέρριψε από το όχημα που επέβαινε 2 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, ο 40χρονος κατά το τελευταίο τρίμηνο διέπραξε ακόμη 22 διαρρήξεις - κλοπές από διαμερίσματα στην ίδια περιοχή, παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους, απ’ όπου αφαίρεσε πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων το συνολικό ύψος των αφαιρεθέντων αντικειμένων ξεπερνά τις 16.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 40χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια και 2 βιβλία με υπολείμματα ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.