Skip to main content

Σέρρες: Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση λαθραίων ποτών

Συνελήφθησαν τρία άτομα , ένας 35χρονος υπήκοος Γεωργίας και δύο Έλληνες ηλικίας 46 και 44 ετών και ένας 69χρονος στον Προμαχώνα Σερρών.

Σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διακίνηση λαθραίων ποτών προχώρησε η αστυνομία στον Προμαχώνα Σερρών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 35χρονος υπήκοος Γεωργίας και δύο Έλληνες ηλικίας 46 και 44 (γυναίκα) ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν 37 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο.

Ακόμη, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 69χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 10 δοχεία των 5 λίτρων που περιείχαν αλκοόλ, για το οποίο δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητό του.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.