Skip to main content

ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας: Ραντεβού στους αθηναϊκούς δρόμους των στεναγμών

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων του «Δικεφάλου» εξαπολύει πυρά κατά της ΑΕΚ και των οπαδών καλώντας τον κόσμο να ξεκινήσει εγγραφές για την Καλογρέζα

Οπαδικό... σάλπισμα ενόψει τελικού κυπέλλου δίνει αυτή τη φορά ο ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας.

Χαρακτηριστικά, ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του «Δικεφάλου» εξαπολύει πυρά κατά της ΑΕΚ και των οπαδών της καλώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ξεκινήσει τις εγγραφές για τα πούλμαν που θα πάνε στην Καλογρέζα για το μεγάλο παιχνίδι της 12ης Μαΐου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ανακοίνωση:

«Στις 12 Μαΐου…, στη χώρα της ανομίας και της πουστιάς για το συμφέρον της χαβούζας, το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα του κόσμου, είναι πάνοπλο και έτοιμο να γράψει ιστορία, σε δρόμους, κερκίδες, στενά και γέφυρες.

Εκεί δηλαδή, που για 92 συνεχόμενα χρόνια, παίρνει αήττητο Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό, χωρίς να το αγγίζουν τα συμφέροντα λαθρεμπόρων, ναρκέμπορων, ρουφιάνων και διεφθαρμένων πολιτικών και δικαστών.

Η ασπρόμαυρη παράνοια των ΜΑΟ-ΜΑΟ, έρχεται για ακόμη μια φορά να αποδείξει με πράξεις και όχι με σκατόφλωρες ανακοινώσεις, ότι απέδειξε σε Λαμία, Σταυρούπολη, Βόλο, Ηγουμενίτσα, Αλεξανδρούπολη, Κιλκίς και Ομόνοια, απέναντι στα σκουλήκια του νότου-τις ρόμπες της προσφυγιάς, που έριξαν την ομαδούλα τους στη Γ’ Εθνική, κλέβοντας (όπως ξέρουν πολύ καλά πια) το Ελληνικό Δημόσιο.

Απέναντι σε αυτά τα κίτρινα σιχάματα, που καταλαβαίνουν μόνο από Βία και Τρομοκρατία, καλούμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ., να στήσει το ασπρόμαυρο γλέντι που αναγκάζει να ανάψουν τα φλας των απέναντι, μέσα και έξω από το γήπεδο που στεγάζει την «άστεγη» ιστορία τους και να γεμίσει τα λεωφορεία των συνδέσμων, που θα οργανώσουν την κάθοδο-φόβητρο.

Όλοι καθημερινά, μετά τις 19:26, στα γραφεία του Συνδέσμου μας, για να κλείσετε θέση στα πούλμαν.

Υ.Γ.1: Χανούμισες…, όλο μας ψάχνετε και όταν σας βρίσκουμε, βάζετε όπισθεν και κλείνετε τις πόρτες.

Υ.Γ.2: Ερχόμαστε να σας χαλάσουμε την γιορτή…οι απειλές από γατάκια που τους κάνετε τίγρηδες εδώ δεν περναν..

Υ.Γ.4: Ραντεβού στους Αθηναϊκούς δρόμους των στεναγμών….
Μετά τιμής,

ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ 1972».