Skip to main content

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ήπειρο(φωτο)

Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό οδηγών, ενώ στα Ιωάννινα δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα αφού ανεμοστρόβιλος έριξε δύο κολώνες της ΔΕΗ.

Σοβαρά προβλήματα προκαλεί από το απόγευμα στην Ήπειρο το άγριο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Όπως μεταδίδει το epirusagate, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό οδηγών, ενώ στα Ιωάννινα δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα αφού ανεμοστρόβιλος έριξε δύο κολώνες της ΔΕΗ.

Image
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ήπειρο(φωτο)

Αυτή την ώρα είναι κλειστός ο δρόμος που οδηγεί στην Πλαταριά. Κλειστή είναι και η νέα παραλιακή οδός της Ηγουμενίτσας που παραδόθηκε στην κυκλοφορία μόλις πριν από δυο μήνες. Εγκλωβισμένοι είναι οδηγοί που επέστρεφαν από τους Φιλιάτες στη πόλη της Ηγουμενίντσας, καθώς έχει πλημμυρίσει ο δρόμος κοντά στην Βρυσέλα.

Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό κτηνοτρόφου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα,η επιχείρηση της ΕΜΑΚ,για τον απεγκλωβισμό κτηνοτρόφου το Καβαλάρι Ζαγορίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, μια από τις μικρές γέφυρες που υπήρχαν σε  χείμαρρο της περιοχής, κατέρρευσε όταν ο χείμαρρος ξεχείλισε και ο άτυχος κτηνοτρόφος δεν μπορούσε να επιστρέψει μαζί με το  κοπάδι του στην απέναντι όχθη.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν πριν από λίγο,με την βοήθεια μιας σκάλας να περάσουν στην απέναντι όχθη και να επιστρέψουν μαζί με τον κτηνοτρόφο.

Ποτάμια οι δρόμοι στα Σύβοτα

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δημιούργησε και στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, η κακοκαιρία που πλήττει την Ήπειρο. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια, προκαλώντας την ταλαιπωρία  των οδηγών.

Ο όγκος της βροχής ήταν τεράστιος και οι αρμόδιες Αρχές προειδοποιούν όλους όσοι κινούνται στο οδικό δίκτυο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Image
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ήπειρο(φωτο)

Image
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ήπειρο(φωτο)

Image
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ήπειρο(φωτο)

Έπεσε η στέγη στο στρατόπεδο Βελισαρίου

Στα Ιωάννινα δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα αφού ανεμοστρόβιλος έριξε δύο κολώνες της ΔΕΗ και παλιές στέγες από τον όρχο οχημάτων του Τάγματος Μηχανικού στο στρατόπεδο του Βελισαρίου, στη Βρυσούλα Ιωαννίνων.

Image
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Ήπειρο(φωτο)

Από τα κομμάτια της στέγης, υπέστησαν υλικές ζημιές και δυο αυτοκίνητα. Μέχρι και αυτή την ώρα η περιοχή είναι βυθισμένη στο σκοτάδι και συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.