Skip to main content

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Τσακαλώτου – Βενιζέλου στη Βουλή

Δεν μπορείτε να παίξεται ούτε σε παιδική χαρά, είπε ο υπουργός Οικονομικών. Ξεκαβαλίκευστε απάντησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σφοδρή αντιπαράθεση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας αλλά και για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Σαμαρά σημειώθηκε στη Βουλή με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Όπως μεταδίδει το in.gr, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά τόνισε παρά τα όσα ισχυρίζεται η κυβέρνηση η έξοδος από τα μνημόνια δεν θα είναι καθαρή και να μην κοροϊδεύει το ελληνικό λαό. «Σας είχα προειδοποιήσει εγκαίρως από το βήμα της Βουλής ότι το mail Χαρδούβελη θα ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που έρχεται» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για 4ο μνημόνιο.

Απαντώντας ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως «αφού το email Χαρδούβελη ήταν "παιδική χαρά" τότε αποδείχθηκε ότι δεν μπορείτε να παίζετε ούτε σε παιδική χαρά».

Ο κ. Βενιζέλος υπεραμύνθηκε των πολιτικών της κυβέρνησης Σαμαρά, με τον κ. Τσακαλώτο να επισημαίνει «είναι να απορεί κανείς γιατί αφού τα κάνατε τόσο καλά εσείς και τόσο χάλια εμείς, γιατί είσαστε τόσο αποτυχημένος πολιτικός».

«Χαίρομαι γιατί είστε επιτυχημένος αλαζών και ανεπίγνωστος και την απάντηση θα σας τη δώσει ο ελληνικός λαός και ο ιστορικός του μέλλοντος θα σας κρίνει. Ξεκαβαλίκευστε...» του απάντησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.