Skip to main content

Σγουρίδης: Έλαβα επίδομα ενοικίου ύψους 50 ευρώ τον μήνα

«Εγώ φιλοξενούμουν σε κάποιο φιλικό σπίτι στο Αιγάλεω. H απόδειξη ήταν 50 ευρώ τον μήνα και πήρα 350 ευρώ», σημείωσε ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Επίδομα ενοικίου ύψους μόλις 50 ευρώ τον μήνα έλαβε, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ο κ. Σγουρίδης σημείωσε ότι φιλοξενούνταν σε φιλικό σπίτι στο Αιγάλεω με ενοίκιο 50 ευρώ τον μήνα.

«Εγώ φιλοξενούμουν σε κάποιο φιλικό σπίτι στο Αιγάλεω. H απόδειξη ήταν 50 ευρώ τον μήνα και πήρα 350 ευρώ», τόνισε και πρόσθεσε ότι «η εκταμίευση γίνεται βάσει αποδείξεων».

Μάλιστα, ο κ. Σγουρίδης διατύπωσε την άποψη ότι δεν υπάρχει θέμα με το επίδομα ενοικίου αλλά δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι θα πρέπει να αποσυρθεί.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα. Υπάρχει ένας νόμος, πρέπει να τηρείται. Θεωρώ ότι εφόσον θεωρείτε ότι αυτό δεν πρέπει να γίνεται, να αποσυρθεί».

Τέλος, ο κ. Σγουρίδης υποστήριξε ότι θα έπρεπε να εκτιμηθεί πως ο ίδιος χρησιμοποιεί τα μέσα μεταφοράς και δεν έχει αστυνομικό.

Σημειώνεται ότι, αντίστοιχη παραδοχή για το επίδομα ενοικίου έκανε και η πρώην υφυπουργός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.