Skip to main content

Σγουρίδης: Κατσίκης, Λαζαρίδης κι εγώ δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δέχονται απειλές και πιέσεις και «θα προχωρήσουν σε ενέργειες».

Απειλές για τη ζωή τους δέχονται οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιώργος ΛαζαρίδηςΚωνσταντίνος Κατσίκης και ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Σγουρίδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο τελευταίος.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon ο κ. Σγουρίδης είπε ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δέχονται απειλές και πιέσεις και «θα προχωρήσουν σε ενέργειες», προσθέτοντας πως τα απειλητικά μηνύματα έρχονται κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά τη δήλωσή του περί μη στήριξης της κυβέρνησης σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας ο κ. Σγουρίδης είπε πως «θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα».

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Σγουρίδη έρχονται μετά την εισαγγελική παρέμβαση που ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος για «απειλές από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων» που δέχονται μέλη του κόμματός του.