Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΔΕΘ

Οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας εκπλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την αποστολή τους, αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, για τη δράση της ΕΛ.ΑΣ. κατά την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν αλλά και κατά τα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει, «οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με υποδειγματικό επαγγελματτσμό, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και μεγάλη ευσυνειδησία, εκπλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την αποστολή τους».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Αρχηγέ

η Ελληνική Αστυνομία, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, κλήθηκε να διαχειριστεί επιχειρησιακά δύο σημαντικά γεγονότα, που σχετίζονταν άμεσα με την εικόνα της χώρας στο διεθνές επίπεδο. Αναφέρομαι τόσο στο γεγονός της επίσκεψης τον κ. Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, όσο και στο γεγονός των επίσημων εκδηλώσεων των εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με υποδειγματικό επαγγελματτσμό, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και μεγάλη ευσυνειδησία, εκπλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την αποστολή τους. Ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο εσωτερικής ασφάλειας της Χώρας μας, διαφύλαξαν το κύρος της και συνέβαλαν με την προσφορά τους, στη συνολική εθνική προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη και αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής κοινωνίας.

Κύριε Αρχηγέ, σας ζητώ να διαβιβάσετε τις Θερμές ευχαριστίες και τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους τους ένστολους συνεργάτες μας, που συμμετείχαν στην υλοποίηση τον επιχειρησιακού σχεδιασμού τον Σώματος, για τα δύο αυτά σπουδαία γεγονότα για τη Χώρα μας.

Πραγματικά τα δικαιούνται και τα αξίζουν.

Με εκτίμηση

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης» 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ