Skip to main content

Συγχαρητήρια από τον Παυλόπουλο στη χρυσή Στεφανίδη

Η επίδοσή σου είναι ένα υπόδειγμα για τη γενιά σου και την κοινωνία σήμερα, είπε στην παγκόσμια πρωταθλήτρια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τα συγχαρητήρια του αυτοπροσώπως στην παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε.

Ο κ. Παυλόπουλος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την 27χρονη Ολυμπιονίκη, την οποία συνόδευσαν ο σύζυγος και προπονητής της, Μιτς Κρίερ, και οι γονείς της.

«Από καρδιάς, θα ήθελα να σου δώσω θερμά συγχαρητήρια. Η επιτυχία σου μας έχει διδάξει πολλά. Πρώτον ήθος, δεύτερον η υποδειγματική υπερπροσπάθεια που κάνεις, όπου, εκτός από τις υψηλές επιδόσεις, συνδυάζεται με τις σπουδές σου και τρίτον το ότι ο σύζυγος είναι πάντα δίπλα σου. Μπορεί να μένει πίσω, αλλά δείχνετε ότι είστε οικογένεια. Και η Ελλάδα έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή αυτές τις Αρχές. Η επίδοσή σου είναι ένα υπόδειγμα για τη γενιά σου και την κοινωνία σήμερα», είπε ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενη στην Κατερίνα Στεφανίδη.