Skip to main content

Συγχαρητήρια Γαβότση στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Τα αποτελέσματα στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς, είπε ο δήμαρχος.

Τις ευχές του σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

«Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές του δήμου μας που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ καλή ακαδημαϊκή πορεία», ανέφερε ο δήμαρχος και πρόσθεσε:

«Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια».

«Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στα παιδιά που οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν. Οφείλω να τους θυμίσω ότι η ζωή, ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για το καλύτερο, απ’ τον οποίο είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βγουν νικητές», επεσήμανε ο δήμαρχος.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα όμως να απευθύνω συγχαρητήρια και στους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών αλλά και τις οικογένειες των παιδιών που παρείχαν κάθε υλική, ηθική και ψυχολογική στήριξη.

Τα αποτελέσματα στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς, γεγονός που μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας».