Skip to main content

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου για τη διάκριση της SenseOne

H SenseOne διακρίθηκε ως Merit Winner στην κατηγορία Emerging Digital Solutions Award, στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018.

Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, για τη διεθνή διάκριση της SenseOne, στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018, δέχτηκε ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος, CEO στη SenseΟne και Executive Vice President στον όμιλο SingularLogic.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, συναντήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και των Ελληνικών εταιρειών που διακρίθηκαν στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018, μεταξύ των οποίων και η SenseOne, μέλος του ομίλου SingularLogic.

H SenseOne διακρίθηκε ως Merit Winner στην κατηγορία Emerging Digital Solutions Award, στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2018, για τις εξαιρετικές επιδόσεις της, στις θεματικές αγορές των ψηφιακών λύσεων για "Smart Buildings" και "Smart Cities".
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι διεθνείς αυτές διακρίσεις αναγνωρίζουν την καινοτομία των ψηφιακών λύσεων που δημιουργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις και δείχνουν την ισχυρή προοπτική του κλάδου στη χώρα, αλλά και στην παγκόσμια αγορά ψηφιακής τεχνολογίας.

Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών, WITSA, αποτελεί κοινοπραξία 80 συνδέσμων πληροφορικής από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας.