Skip to main content

Συγχαρητήρια προέδρου του ΕΞΘ σε Σαββίδη για το κύπελλο Ελλάδας

Οι επενδύσεις σας συμβάλουν στον τομέα του τουρισμού, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ανταγωνιστικότητας της Θεσσαλονίκης, είπε ο κ. Μανδρίνος

Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη έστειλε ο πρόεδρος της ΕΞΘ, Ανδρέας Μανδρίνος, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κ Μανδρίνος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι επενδύσεις σας συμβάλουν και στον τομέα του τουρισμού, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ανταγωνιστικότητας της Θεσσαλονίκης». |

Αναλυτικά η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ αλλά και για τη δικαίωση σας με την ανάδειξη της ομάδας ως την κορυφαία στη φετινή σαιζόν στην Ελλάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Επιθυμούμε επίσης να καταθέσουμε προς το πρόσωπο σας, τον αμέριστο σεβασμό μας για τις επενδυτικές πρωτοβουλίες σας και την προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας, ο οποίος διαθέτει γερασμένες και ασυντήρητες υποδομές, σε σχέση με αυτές του λεκανοπεδίου, που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.

Οι επενδύσεις σας συμβάλουν και στον τομέα του τουρισμού, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ανταγωνιστικότητας της Θεσσαλονίκης. Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ως κινητήριος μοχλός της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης μας και έχοντας αναλάβει την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, για την προβολή του προορισμού, έχει τη δυνατότητα και τη γνώση να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την αναγνωρισιμότητα που μπορεί να προσφέρει στη Θεσσαλονίκη, η συμμετοχή της ομάδας στο “Champions League”. Μια συμμετοχή που της στερείται συστηματικά τα τελευταία χρόνια με πρωτότυπους και ευρηματικούς τρόπους που επινοείται το κατεστημένο.

Μετά τιμής
Ανδρέας Μανδρίνος
Πρόεδρος Ε.Ξ.Θ.