Skip to main content

Σύγκρουση δύο σκαφών την Κυριακή στο Κρυονέρι Ροδόπης

Από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης

Σύγκρουση δύο σκαφών σημειώθηκε πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή του Κρυονερίου Ροδόπης, χωρίς να υπάρχει τραυματισμός και χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε, πρωινές ώρες την Κυριακή, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, ότι το το Ε/Ρ ''ΣΕΒΤΑΝ'' Σ.Α. 175, με δύο (02) επιβαίνοντες, συγκρούστηκε με το το Ε/Ρ-Τ/Χ σκάφος ''ΓΙΑΣΜΙΝ'' Λ.Λ. 2383, με τρεις (03) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή Κρυονερίου Ν. Ροδόπης, σε απόσταση εκατό μέτρων από την ακτή.

Άμεσα μετέβη στέλεχος του Λιμενικού Φυλακίου Μαρώνειας στην ακτή Κρυονερίου, όπου διαπίστωσε ότι το Ε/Ρ-Τ/Χ σκάφος ''ΓΙΑΣΜΙΝ'' είχε υποστεί υλικές ζημιές, ενώ και τα δύο σκάφη είχαν καταπλεύσει με ασφάλεια και αυτοδύναμα χωρίς να υπάρχει τραυματισμός και χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις στον ιδιοκτήτη και χειριστή του ''ΓΙΑΣΜΙΝ'', καθώς δεν διέθετε το απαιτούμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.