Skip to main content

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για τον θάνατο του Παπαδόπουλου

Ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τόνισε πως ο χαμός του προκαλεί βαθιά θλίψη στον επιμελητηριακό και επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Παπαδόπουλου μετά τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του ΒΕΘ έστειλε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ αναφέρει:

«Ο αναπάντεχος θάνατος του Παναγιώτη Παπαδόπουλου προκαλεί βαθιά θλίψη στον επιμελητηριακό και επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας, καθώς και σε όλους όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπήρξε σωστός οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ένας δραστήριος και οξυδερκής άνθρωπος, αγαπητός σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας προσέφερε πολλά στην Παράταξη υπηρετώντας πιστά τις αρχές και τις αξίες του Κόμματός μας.

Εργαζόμενος πάντα για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, υπηρέτησε τον κλάδο του από τις θέσεις του συμβούλου, μετέπειτα του προέδρου του ΒΕΘ, αλλά και του αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Θέσεις που κατείχε επί σειρά ετών, γνωρίζοντας μεγάλη αποδοχή και έχοντας κερδίσει την αμέριστη  υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».