Skip to main content

Συλλυπητήρια κοσμηματοπωλών Θεσσαλονίκης για τον πρόεδρο του ΒΕΘ

Η επιχειρηματική και επιμελητηριακή πορεία του χαρακτηρίστηκε από την αγάπη του προς τον βιοτεχνικό κόσμο, αναφέρουν οι κοσμηματοπώλες.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο το προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης.

«Όλοι μας σήμερα θρηνούμε την απώλεια ενός επιχειρηματία και ενός επιφανούς στελέχους του επιμελητηριακού κόσμου που πρωταγωνίστησε σε μια εποχή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις», αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας:

«Η επιχειρηματική και επιμελητηριακή πορεία του Παναγιώτη Παπαδόπουλου ως Πρόεδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης χαρακτηρίστηκε από την αγάπη του προς τον βιοτεχνικό κόσμο και την πίστη του σε μια ελληνική επιχειρηματικότητα με καλύτερο μέλλον».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Όλοι μας σήμερα θρηνούμε την απώλεια ενός επιχειρηματία και ενός επιφανούς στελέχους του επιμελητηριακού κόσμου που πρωταγωνίστησε σε μια εποχή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις.

Η επιχειρηματική και επιμελητηριακή πορεία του Παναγιώτη Παπαδόπουλου ως Πρόεδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης χαρακτηρίστηκε από την αγάπη του προς τον βιοτεχνικό κόσμο και την πίστη του σε μια ελληνική επιχειρηματικότητα με καλύτερο μέλλον.

Οι αρετές της σύνεσης, της αγάπης και της προσφοράς που χαρακτήριζαν τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο αφήνουν ένα κληροδότημα που θα αποτελεί για πάντα σε όλους μας σταθερό σημείο αναφοράς.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στους οικείου του.