Skip to main content

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Γιάννη Παντή

Τη θλίψη τους για την απώλεια του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας εκφράζουν εκπρόσωποι της πολιτείας και συνάδερφοι του.

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας και πρώην αντιπρύτανη Γιάννη Παντή εκφράζουν εκπρόσωποι της πολιτείας και συνάδελφοι του.

Ο πρωθυπουργος έστειλε τα δικά του συλλυπητήρια γράφοντας: «Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Παντή, τον ακαδημαϊκό, τον δάσκαλο, τον αγωνιστή που πάσχιζε πάντα να παντρεύει την λογική με την ευαισθησία, δεν μπορεί παρά να είναι μια υπόσχεση: Ότι τίποτε δεν θα πάει χαμένο από όσα δίδαξε με το έργο, τη ζωή, το ήθος και τους αγώνες του. Συμμερίζομαι τη θλίψη της οικογένειάς του, και όσων τον γνώρισαν και τον αγάπησαν».

Την είδηση του θανάτου του κ. Παντή γνωστοποίσε μέσω ανάρτησης του στο facebook ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος έγραψε: «Όση χαρά πήραμε πριν δύο ώρες με την ψήφιση του νόμου για την ταυτότητα φύλου, τόση λύπη μας έδωσε το φευγιό του σ.Γιάννη Παντή πριν λίγο. Καλό του ταξίδι, θα μας λείψει πολύ...»

Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και οι συνεργάτες του έστειλαν τα θερμά συλλυπητήριά τους στη σύζυγο, τον γιο του και τους οικείους του.

«Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιάννη Παντή. Μια απώλεια δύσκολη στη διαχείρισή της σε επίπεδο προσωπικό γιατί εκτός από συνεργάτης ο Γιάννης ήταν και ένας καλός φίλος» δήλωσε ο υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου.

«Μετά από γενναία μάχη, πέθανε σήμερα ο σύντροφός μας καθηγητής Γιάννης Παντής, γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων» δήλωσε με τη σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο συνάδερφος του στο πανεπιστήμιο, πρώην πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος, έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook: «Α ρε Γιάννη... Καλό σου ταξίδι! Όσοι με τον Χάρο γίναν φίλοι. Με τσιγάρο φεύγουνε στα χείλη. Στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι. Πάντα γελαστοί και γελασμένοι...».