Skip to main content

Συλλυπητήρια Τζιτζικώστα για τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ήταν ένας εργατικός, αξιοπρεπής και κυρίως αποτελεσματικός άνθρωπος, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παπαδόπουλου, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ήταν ένας εργατικός, αξιοπρεπής και κυρίως αποτελεσματικός άνθρωπος. Ένας στενός συνεργάτης μου. Η Θεσσαλονίκη μετά την απώλεια του είναι φτωχότερη», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Αναλυτικά η δήλωσή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπηρέτησε με συνέπεια τα κοινά από διάφορες θέσεις ευθύνης και ήταν πολύτιμος συνεργάτης σε όλες τις προσπάθειες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επίλυση των ζητημάτων της ευρύτερης περιοχής. Ένας άνθρωπος με αφοσίωση στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, ένας φίλος της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας, που έδωσε διαρκείς αγώνες για τη στήριξη των βιοτεχνών της Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ήταν ένας εργατικός, αξιοπρεπής και κυρίως αποτελεσματικός άνθρωπος. Ένας στενός συνεργάτης μου. Η Θεσσαλονίκη μετά την απώλεια του είναι φτωχότερη. Στους οικείους του και την οικογένειά του, αλλά και στη διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Τζιτζικώστας.