Skip to main content

Σύλληψη έξι ατόμων για περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, ενώ εξιχνιάστηκε επιπλέον μια υπόθεση στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, ενώ εξιχνιάστηκε επιπλέον μια υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια αστυνομικών ελέγχων.

Συγκεκριμένα:

Από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν:

-28χρονος αλλοδαπός και 23χρονος Έλληνας, διότι αφαίρεσαν εξάρτημα παιχνιδομηχανής και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο κινητά τηλέφωνα από εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης.  
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 28χρονος, στις 7 Νοεμβρίου από το ίδιο κατάστημα, ένα εξάρτημα παιχνιδομηχανής.

-Δύο νεαροί, οι οποίοι στις 19/11, αφαίρεσαν ενδύματα από κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

-24χρονος, διότι αφαίρεσε καυσόξυλα από μάντρα στην περιοχή του Ευόσμου, ενώ νωρίτερα είχε αφαιρέσει και διάφορα αντικείμενα από αυλή οικοδομής στην ίδια περιοχή.

-31χρονος, διότι αποπειράθηκε, χθες, να διαρρήξει αυτοκίνητο στην περιοχή του Ευόσμου.

Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 29χρονου ομογενή, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 12/11 έκλεψε αυτοκίνητο από την περιοχή της Νικόπολης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.