Skip to main content

Συλλήψεις 3 ατόμων σε Σέρρες και Βέροια για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα σε Βέροια και Σέρρες για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια των χθεσινών αστυνομικών ελέγχων.

Συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα σε Βέροια και Σέρρες για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια των χθεσινών αστυνομικών ελέγχων.

Συγκεκριμένα:

-Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 63χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 14.000 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
-Συνελήφθη χθες το πρωί σε χωριό των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών ένας 17χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Σερρών σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε περιορισμός σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων για 3 χρόνια, για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της παρακώλυσης λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.
-Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία 55χρονη, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή.