Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΕΚΚΡΕΜΗ ΔΙΩΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνελήφθησαν μια 52χρονη, ένας 33χρονος, ένας 39χρονος και ένας 56χρονος, όλοι τους Έλληνες, για διωκτικά έγγραφα, στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια στοχευμένων ελέγχων με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης:

- Xθες το απόγευμα, στην περιοχή της Ευκαρπίας, 52χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 2ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για φοροδιαφυγή, πράξη που έλαβε χώρα το έτος 2009 στη Θεσσαλονίκη και 10 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών για το αδίκημα της έκδοσης ακάλυπτης επιταγής κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα τα έτη 2009 και 2010 στη Θεσσαλονίκη.

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθη

- 33χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση,
- 39χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης κινητών μνημείων.
- 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε συγχωνευτική απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ