Skip to main content

Συλλήψεις έξι ατόμων για διακεκριμένες κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών, κλοπών και απόπειρες κλοπών, σε ελέγχους στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα για περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών, κλοπών και απόπειρες κλοπών, ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον τέσσερις υποθέσεις κλοπών, κατά τη διάρκεια ελέγχων στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

- 32χρονος ομογενής, διότι αφαίρεσε διάφορα προϊόντα, από κατάστημα σούπερ μάρκετ, στην περιοχή των Συκεών.
- 35χρονος, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει μπαταρία από σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
- 41χρονος, διότι κατελήφθη να έχει παραβιάσει Ι.Χ. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γυαλιά, τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από έτερο αυτοκίνητο.
 
- Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων, 40χρονος, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το κέντρο της πόλης.

- Συνελήφθη 19χρονος, ο οποίος κατελήφθη να έχει παραβιάσει παράθυρο διαμερίσματος 1ου ορόφου στην περιοχή της Καλαμαριάς και να έχει εισέλθει στο εσωτερικό του.

- Συνελήφθη 49χρονος για διακεκριμένες κλοπές, διότι κατελήφθη να κινείται με το όχημα του συνοδευτικά σε Ι.Χ. Φορτηγό, που οδηγούσε συνεργός τους ο οποίος και αναζητείται, που είχε κλαπεί προ τεσσάρων ημερών από το Δήμο Βισαλτίας Σερρών.

- Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σε βάρος 27χρονου, για κλοπή, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2016, αφαίρεσε Ι.Χ. αυτοκίνητο από περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος:

- 18χρονου, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα προ ενός μηνός, βρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα.
- δύο αλλοδαπών, ηλικίας 24 και 40 ετών, διότι σε δύο περιπτώσεις, τον Φεβρουάριο και τον Μάιο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από χώρους πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.