Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
x

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Συνελήφθησαν έξι άτομα σε περιοχές του Προμαχώνα και ένα άτομο στους Ευζώνους Κιλκίς για μεταφορά λαθραίου πετρελαίου, ποτών και τσιγάρων.

Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα σε περιοχές του Προμαχώνα και στους Ευζώνους Κιλκίς για μεταφορά λαθραίων αλκοολούχων ποτών και πετρελαίου.

Συγκεκριμένα
   
• Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 50 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
   
• Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 44χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 20 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
   
• Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 38χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 16 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
   
• Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 3 υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 48, 45 και 37 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν με όχημα από κοινού, ποσότητα καπνού βάρους 918 γραμμαρίων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ο οποίος κατασχέθηκε, όπως και το παραπάνω όχημα.
   
• Συνελήφθη χθες το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 48χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 40 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ