Skip to main content

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά πέντε άτομα συνελήφθησαν για ληστείες, ενώ ταυτοποιήθηκαν τρεις δράστες για περιπτώσεις κλοπών από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά πέντε άτομα συνελήφθησαν για κλοπές, ενώ ταυτοποιήθηκαν τρεις δράστες για περιπτώσεις κλοπών από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες των αστυνομικών κατά το τελευταίο 24ωρο είχαν ως αποτέλεσμα:

-Τη σύλληψη 46χρονου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα, αποπειράθηκε να διαρρήξει ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

-Την επ’ αυτοφώρω σύλληψη 32χρονου, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, διέρρηξε δύο αυτοκίνητα στην περιοχή Χαριλάου, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

-Την επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο γυναικών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ηλικίας 30 και 31 ετών, διότι αφαίρεσαν από σούπερ-μάρκετ στην περιοχή της Μενεμένης, διάφορα προϊόντα.
 
-Την ταυτοποίηση ενός 34χρονου αλλοδαπού, ως ένας εκ των δραστών διάρρηξης και κλοπής, από μονοκατοικία στην περιοχή της Πυλαίας, η οποία σημειώθηκε τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους.
Συγκεκριμένα, οι δράστες, αφού διέρρηξαν την μονοκατοικία, αφαίρεσαν από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, διάφορα αντικείμενα και στη συνέχεια ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
 
-Την επ’ αυτοφώρω σύλληψη 40χρονου ομογενή, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σταυρουπόλεως, ο οποίος χθες το μεσημέρι, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο από γραφείο Νοσοκομείου, στην περιοχή της Σταυρούπολης.
 
-Την ταυτοποίηση ενός 27χρονου, ο οποίος διέθετε προς πώληση μέσω ιστοσελίδας, ανταλλακτικά μέρη δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία εκλάπη ξημερώματα της 27-01-2016 από την περιοχή του Κολωνού Αττικής. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εν λόγω ανταλλακτικά.
 
-Την ταυτοποίηση ως μια εκ των δραστών ληστείας, που πραγματοποιήθηκε σε μονοκατοικία στην περιοχή της Πυλαίας, τον Ιούνιο του 2015, μίας 39χρονης αλλοδαπής.
Ειδικότερα, η 39χρονη, μαζί με συνεργούς της, διέρρηξαν μονοκατοικία στην ανωτέρω περιοχή και αφαίρεσαν από το εσωτερικό, με την χρήση σωματικής βίας σε βάρος ημεδαπής, ηλεκτρονικές συσκευές και μία τσάντα.

Για όλες τις παραπάνω υποθέσεις σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.