Skip to main content

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για κλοπές σε Κιλκίς και Σέρρες

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Κιλκίς για περιπτώσεις κλοπών στην Κατερίνη, ενώ συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στις Σέρρες, οι οποίοι έκλεψαν κατάστημα.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα σε Κατερίνη και Σέρρες για κλοπή.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, κλοπή χρηματικού ποσού και κινητών τηλεφώνων στην Κατερίνη. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο 19χρονοι υπήκοοι Αλβανίας σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Όπως προέκυψε από την έρευνα οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 20 Ιανουαρίου 2016 παραβίασαν τα λουκέτα 3 ατομικών ντουλαπιών γυμναστηρίου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Τα τηλέφωνα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Ακόμη, συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 ανήλικοι, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα νωρίτερα την ίδια μέρα, ενεργώντας από κοινού μαζί με 16χρονο συνεργό τους που αναζητείται, αφαίρεσαν από κατάστημα 43χρονου μικρό χρηματικό ποσό.