Skip to main content

Σημαδιακή η λιακάδα για τη νέα χρονιά εκτιμά ο Μπουτάρης

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εκτίμησε ότι ήταν σημαδιακή η λιακάδα.

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εκτίμησε ότι ήταν σημαδιακή η σημερινή λιακάδα.

«Λιακάδα έχουμε, η μέρα είναι καλή σήμερα και δείχνει ότι έτσι θα είναι όλος ο χρόνος. Ας ελπίσουμε να είναι σημαδιακό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης, μετά την επίσημη δοξολογία στη Θεσσαλονίκη για το νέο έτος.

Ευχές έδωσαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο βουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Ορφανός. «Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι να ξέρουμε όλοι ότι σε αυτή τη χρονιά θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, θα δουλέψουμε όλοι περισσότερο, καλύτερα, πιο αποτελεσματικά για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον τόπο μας από τα αδιέξοδα», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς χρειαζόμαστε δυνάμεις, χρειαζόμαστε ενότητα, χρειαζόμαστε σχέδιο. Αυτά είναι που πρέπει να βάλουμε μπροστά μας και με κοινή δύναμη να παλέψουμε για να ξαναθέσουμε τη χώρα μας εκεί που της ανήκει», είπε ο κ. Ορφανός.