Skip to main content

Σήμερα και αύριο οι εκλογές στο ΕΒΕΘ: Υποψήφιοι Μασούτης - Καλανδρέας

Το ΕΒΕΘ προτρέπει τα μέλη του -εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, δηλαδή είναι εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατάλογο- να συμμετάσχουν στη διαδικασία

Στις κάλπες προσέρχονται από το πρωί τα μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των 41 μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του. Η ψηφοφορία διεξάγεται σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη (5 Δεκεμβρίου), στην έδρα του Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη) από τις 8:00 έως 19:00.

Το ΕΒΕΘ προτρέπει τα μέλη του -εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, δηλαδή είναι εγγεγραμμένα στον εκλογικό κατάλογο- να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία, προκειμένου μέσω της ενίσχυσης του επιμελητηριακού θεσμού να προωθηθούν αποτελεσματικότερα οι θέσεις και οι απόψεις του Επιμελητηρίου και να αναζητηθούν λύσεις στα προβλήματα των επιχειρήσεων – μελών του.

Κάλεσμα προς τις επιχειρήσεις- μέλη του ΕΒΕΘ έχει απευθύνει με ανοιχτή επιστολή του ο απερχόμενος πρόεδρός του, Δημήτρης Μπακατσέλος υπογραμμίζοντας ότι η ισχυρή παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου στην κάλπη «θα σημάνει ισχυρότερη εντολή, ισχυρότερη εκπροσώπηση, ισχυρότερη διοίκηση και ακόμη πιο ισχυρή φωνή για το ΕΒΕΘ».

Σημειώνεται ότι την ψήφο των επιχειρήσεων –μελών του ΕΒΕΘ διεκδικούν ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο», με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Μασούτη και 57 υποψήφιους συμβούλους και η «Πρωτοβουλία Ανασυγκρότησης ΕΒΕΘ», με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Καλανδρέα και 6 υποψήφιους συμβούλους.