Skip to main content

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο

Η κηδεία του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου θα γίνει στις 4 το απόγευμα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Πέθανε την Κυριακή από ανακοπή καρδιάς

Στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσουν συγγενείς και φίλοι τον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο, ο οποίος έφυγε χθες τα ξημερώματα από τη ζωή.

Η κηδεία του θα γίνει στις 4 το απόγευμα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Παράκληση της οικογένειάς του, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στη Διεθνή Αμνηστία (ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ - GR2601101510000015148030784 - ONOMA ΔIKAIOYXOY «ΔIEΘNHΣ AMNHΣTIA EΛΛHNIKO TMHMA»).

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς. 'Εμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Με αξιόλογη κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν και στενός συνεργατής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.