Skip to main content

Συμπαραστάτης του Δημότη κατά Μπουτάρη και υπέρ Αβραμόπουλου

Την αντίθεσή του για την απόφαση απομάκρυνσης του Παναγιώτη Αβραμόπουλου εκφράζει ο Τόλης Αγγελόπουλος. Δυσαρέσκεια Μπουτάρη, τον καλεί για εξηγήσεις.

Την αντίθεσή του για την απόφαση του δημάρχου να μην ανανεώσει στην εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Αβραμόπουλου για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου εκφράζει ο Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Θεσσαλονίοκης Τόλης Αγγελόπουλος, ο οποίος κάνει λόγο για αναπάντεχη και αδικαιολόγητη απομάκρυνση.

«Αν και λόγω της ιδιότητάς μου πρέπει να αποφεύγω οποιαδήποτε ανάμιξη στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν τον Δήμο Θεσσαλονίκης, δεν μπορώ να μην σχολιάσω την αναπάντεχη και αδικαιολόγητη κατά τη γνώμη μου απομάκρυνση του Παναγιώτη Αβραμόπουλου από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από 6 χρόνια επιτυχούς θητείας», αναφέρει ο κ. Αγγελόπουλος, σε ανάρτησή του στο facebook, κοινοποιώντας ταυτόχρονα και τη δήλωση του απελθόντος προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοποθέτηση αυτή του κ. Αγγελόπουλου έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία του κ. Μπουτάρη, ο οποίος σκοπεύει να τον καλέσει για να δώσει εξηγήσεις.