Skip to main content

Συμβουλές για το διαδίκτυο σε εκδήλωση στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο δεκάδες γονείς έλαβαν συμβουλές για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο.

Απλές και χρήσιμες συμβουλές για το πώς τα παιδιά μπορούν να αποφύγουν κακοτοπιές και παγίδες στον δαιδαλώδη «κόσμο» του διαδικτύου, έλαβαν δεκάδες γονείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο για τα παιδιά και τους εφήβους».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του δημαρχείου Πυλαίας-Χορτιάτη (Πανόραμα) κι αποτελούσε πρωτοβουλία του κ. Λάμπρου Καούδη, Οικονομολόγου-Συμβούλου επιχειρήσεων και Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος.

Ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. Αθανάσιος Χαλκιάς καθώς και στελέχη της υπηρεσίας, μοιράστηκαν την πολύχρονη εμπειρία τους σε θέματα διαδικτυακών κινδύνων και συζήτησαν με τους παριστάμενους γονείς τρόπους «θωράκισης» των παιδιών τους απέναντι στους συγκεκριμένους κινδύνους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.